.

.

Tuesday, February 16, 2010

BROKEN LASAGNA

Photobucket

I know that the Italians have a specific name for this kind of pasta but I can't remember right now. This recipe is so easy to make; all you have to do is:
Break lasagna noodles into bite-sized pieces and cook . When they’re al dente, toss together the lasagna noodles with your favorite sauce , topped with Parmesan cheese, then, dig in.

Photobucket


Photobucket

17 comments:

  1. Che lasagna!!! Defininirei questo piatto esplosivo!!! Quella lasagna riccia cosi come la hai preparata dev'essere gustosissima, io la chiamerei "Lasagna riccia alla vesuviana" complimenti sempre per le particolari preparazioni, baci Max.

    ReplyDelete
  2. Max, che parole tu sei....mi piace, grazie! :))))
    baci baci

    ReplyDelete
  3. O farfurie apetisanta! dar nu acum la micul dejun :) Te rog Nina, tine o portie calda, mai vin o data în pauza de 12, la amiaza :)
    O zi buna!

    ReplyDelete
  4. Carmen, chiar am zimbit; daca tu ai fructe pentru dinner, la micul dejun sigur nu vei avea pasta cu sos; pentru lunch deci, te astept, plus mai pregaresc si o salata... :)))

    ReplyDelete
  5. Lasagne preferatele mele! Mi-ai facut o pofta ...la ora asta cand fac micul dejun !
    o zi buna..ciao!

    ReplyDelete
  6. Ciao Nicoleta! daca tot sint preferatele tale precis sti si cum se numesc?! Stiu ca au un nume specific...
    bon apetit la micul dejun si meci de vizita! :)
    Ciao

    ReplyDelete
  7. une recette simple et originale, j'adore
    bonne journée

    ReplyDelete
  8. A lasagna very appetizing.Undoubtedly original.

    Kisses :)

    ReplyDelete
  9. wow un piatto super!! buonissime e invitanti!! le foto sono una meraviglia!!! ciao!

    ReplyDelete
  10. Ehhhh, Nina si la tine a venit primavara...
    Super usoara reteta ta...buna rauuuu!Eu le fac Carbonara, imi plac la nebunie!
    Pupici...
    Primavara frumoasa!

    ReplyDelete
  11. Lovely pasta recipe..looks so delicious!! pics are beautiful..

    ReplyDelete
  12. ottime!! ho l'aquolina in bocca :) bravissima!!

    ReplyDelete
  13. Fimere,
    Merchi,
    Federica,
    Merci, Grazie ...

    ReplyDelete
  14. Ana(tartoras)... da, a venit primavara si la mine!
    Carbonara...trebuie sa studiez, nu cred ca stiu cum este, sper cu mult sos...
    Primavara frumoasa si pe strada ta draga Ana!
    pup pup

    ReplyDelete
  15. Now I know what to do with those lasagna noodles that I have remaining. Very clever. thank you for this excellent suggestion.

    ReplyDelete