Wednesday, October 7, 2009

MEXICAN CHURROS

This is the original recipe but I've made some changes. I did not use chocolate for dipping; I used cinnamon, vanilla and sugar coating, plus I give CHURROS a different shape.





Photobucket

8 comments:

  1. I do not have the words to adequately describe how beautiful and delicious I think this looks. Certainly the angels sing your praises.

    ReplyDelete
  2. Foarte, foarte frumoase, Nina! Felicitari!
    Si cred ca au un gust...hmmm!
    Ador scortisoara :)

    ReplyDelete
  3. As avea o intrebare, ca as vrea sa le fac si eu :) Le-ai format inainte de a le pune in ulei , asa-i ? ca in ulei e cam dificil sa le formezi asa de frumos. Astept raspunsul :)

    ReplyDelete
  4. Hello Roz-bonbon! Merci de vizita si comment.
    Ca raspuns la intrebare; da, se formeaza inainte pe o planseta si in felul asta este usor de luat si pus in uleiul incins. Click pe reteta si poza se mareste (scrisul) la step 2! :)

    ReplyDelete
  5. Betty, te-am vizitat si nu am putut lasa comment; re-comment aici pt.tine!

    Hello Betty - roz-bonbon!
    acum te vizitez si eu; ti-am raspuns la intrebare;
    iar ce creezi tu aici este absolut minunat.Aceasta prajitura Snickers o voi executa in cel mai scurt timp. Arata EXCELENT!!! Complimente pentru tot ce faci si te mai vizitez curind! :)

    ReplyDelete
  6. Multumesc mult Nina de sfaturi si de complimente :)
    Esti o dulcica !
    Snickers este o praji buna de tot, crede-ma , aceasta am preparat-o cand au venit socrii mei in vizita pentru prima oara si i-am cam surprins :)
    In ceea ce privesc commenturile,mi-au zis si altii ca nu il gasesc :( . Aceasta se poate realiza doar cand e deschisa o postare ( click pe titlu), iar la final apare casuta cu "trimiteti un comentariu".
    Va trebui sa remediez cumva problema aceasta. Sa ai o zi frumoasa!

    ReplyDelete