.

.

Wednesday, June 15, 2011

CHERRY CAKE






















8 comments:

  1. Foarte bine arata prajiturica. Ca sa nu se lase ciresele la fundul tavii, trebuie trecute prin faina sau pesmet inainte...Te pup!

    ReplyDelete
  2. Minunata aceasta prajitura. Imi plac tare mult pozele tale. Foarte artistice.

    ReplyDelete
  3. Presentazione stupenda, per questo dolce, complimenti!!

    ReplyDelete
  4. hımmmm, harika görünüyor, bayıldım:))

    ReplyDelete
  5. Naina, merci mult pentru sfat! ...si eu care credeam ca la virsta mea le cam stiu pe toate; deci e clar ca omul cit traieste invata! :)te pup!

    ReplyDelete
  6. Cristina, merci pentru vizita si cuviintele frumoase!

    Oggivicucinocosi, grazie!

    inci çiçeği, thank you!

    ReplyDelete
  7. These look so cute, and your photography is beautiful!
    http://blog.canterburycakes.co.uk

    ReplyDelete