Apro la tua pagina e mi arriva una ventata di aria di primavera!!! Che perfezione per questi bon bons farei come le olive ad uno a uno li finirei tutti, baci dolce Nina.
Dana, nu stiu cum se fac Rafaello ca acelea originale crocante in interior, dar astea ce am facut eu sint cu totul diferite; voi posta reteta mea curind;
Wow !!!! these bonbons look so cute:)
ReplyDeleteThank You Rochana! :)
ReplyDeleteApro la tua pagina e mi arriva una ventata di aria di primavera!!! Che perfezione per questi bon bons farei come le olive ad uno a uno li finirei tutti, baci dolce Nina.
ReplyDeleteBuongiorno carissima Nina, deliziosa la tua ricetta!
ReplyDeleteHo un premio "dolcezza di primavera" per te, se ti fa piacere, passa da me a ritirarlo! Kiss
une mignardise qui ne se refuse pas, c'est excellent
ReplyDeletebonne journée
Grazie Max,baci, baci...
ReplyDeleteLady Boheme, mile grazie! XO baci!
Fimere, merci, merci.....XO
arata super! le faci ca si rafaello, cu migdale in mijloc? imi spui reteta ta? mersi!
ReplyDeleteDana, nu stiu cum se fac Rafaello ca acelea originale crocante in interior, dar astea ce am facut eu sint cu totul diferite; voi posta reteta mea curind;
ReplyDeleteNina foarte delicioase ")
ReplyDeleteeu am facut lebda :) daaar am sters cateva poze de inceput dar o le pun cand mai fac ;;le-am, facut la copilasi lebada
Hey Ancutza, ar revenit pe "scena" ca disparuse-i
ReplyDeletevreo doua zile??? good to see you again...si ma bucur ca TU esti autoarea lebedei! Minunat!