I know that the Italians have a specific name for this kind of pasta but I can't remember right now. This recipe is so easy to make; all you have to do is:
Break lasagna noodles into bite-sized pieces and cook . When they’re al dente, toss together the lasagna noodles with your favorite sauce , topped with Parmesan cheese, then, dig in.
Che lasagna!!! Defininirei questo piatto esplosivo!!! Quella lasagna riccia cosi come la hai preparata dev'essere gustosissima, io la chiamerei "Lasagna riccia alla vesuviana" complimenti sempre per le particolari preparazioni, baci Max.
ReplyDeleteMax, che parole tu sei....mi piace, grazie! :))))
ReplyDeletebaci baci
O farfurie apetisanta! dar nu acum la micul dejun :) Te rog Nina, tine o portie calda, mai vin o data în pauza de 12, la amiaza :)
ReplyDeleteO zi buna!
Carmen, chiar am zimbit; daca tu ai fructe pentru dinner, la micul dejun sigur nu vei avea pasta cu sos; pentru lunch deci, te astept, plus mai pregaresc si o salata... :)))
ReplyDeleteNina, such an original recipe!
ReplyDeleteLasagne preferatele mele! Mi-ai facut o pofta ...la ora asta cand fac micul dejun !
ReplyDeleteo zi buna..ciao!
Grazie arabafelice, thank you! :)
ReplyDeleteCiao Nicoleta! daca tot sint preferatele tale precis sti si cum se numesc?! Stiu ca au un nume specific...
ReplyDeletebon apetit la micul dejun si meci de vizita! :)
Ciao
une recette simple et originale, j'adore
ReplyDeletebonne journée
A lasagna very appetizing.Undoubtedly original.
ReplyDeleteKisses :)
wow un piatto super!! buonissime e invitanti!! le foto sono una meraviglia!!! ciao!
ReplyDeleteEhhhh, Nina si la tine a venit primavara...
ReplyDeleteSuper usoara reteta ta...buna rauuuu!Eu le fac Carbonara, imi plac la nebunie!
Pupici...
Primavara frumoasa!
Lovely pasta recipe..looks so delicious!! pics are beautiful..
ReplyDeleteottime!! ho l'aquolina in bocca :) bravissima!!
ReplyDeleteFimere,
ReplyDeleteMerchi,
Federica,
Merci, Grazie ...
Ana(tartoras)... da, a venit primavara si la mine!
ReplyDeleteCarbonara...trebuie sa studiez, nu cred ca stiu cum este, sper cu mult sos...
Primavara frumoasa si pe strada ta draga Ana!
pup pup
Now I know what to do with those lasagna noodles that I have remaining. Very clever. thank you for this excellent suggestion.
ReplyDelete